• Meest ervaren leefstijlopleider van NL
  • Wetenschap is de basis
  • Accreditatie en certificering

Van ketogeen tot OMAD: op woensdagmiddag 20 november organiseerde de AVLEG een workshop over voedingshypes. De middag begon met een historische lezing van culinair journalist Onno Kleyn. Wist je bijvoorbeeld dat krachtige bouillon vroeger in Parijs ‘restaurante’ werd genoemd en dat daar ons woord voor eetgelegenheid vandaar komt? Of dat keizerin Sisi graag de dag begon met een glaasje vers runderbloed? Daarna leerde docent, journalist en dietist Karine Hoenderdos de deelnemers in no-time een hype herkennen, fileren én zelf ontwerpen. De hype die we in deze workshop hebben ontworpen heeft zelfs zoveel potentie, dat we het onderwerp nog even geheim houden – dat gaan we eerst eens met een uitgever bespreken!

Enkele reacties:

“Dank je wel nogmaals voor de interessante bijeenkomst gisteren. Ik kijk terug op een waardevolle middag met boeiende sprekers. Het was weer inspirerend.”

“Was een hele mooie middag!”

Nieuwsbrief

Het laatste nieuws en updates ontvangen?

Meld je direct aan

Aanmelden

Meld je aan voor een gratis online introductieles of voor een demo van de E-learning.

Meld je direct aan

Meer Nieuws